reede, 30. detsember 2011

Red Faction: Armageddon

Volition Inc. arendatud ja THQ poolt promotud oodatud järg Red Factionile

Red Faction: Armageddon (2011)
Red Faction: Guerrilla (2009)
Red Faction II (2002)
Red Faction (2001)


RF (oli unikaalse mootoriga, mis lubas tasemes (teatud) objekte õhku lasta. Teises osas oli teema viidud juba jaburuse piirile, kus suur relv ei suutnud seina sisse auku tekitada... küll aga suutis seda pisike purgike seina kõrval, kui selle pihta tulistada. Veider!



Nii eelnenud Guerillas kui selles mängus on seis natuke teine. Lõhkuda saab kõiki ehitisi, kas siis relvadega või vana hea haamriga. Priceless! See on see, mis selle mängu eriliseks teeb... Kuigi madinat tundub siin vähem olevat, on uuendusi juurde pandud päris mitmeid.



Lammutustööd torni kallal.



Nano tehnoloogia on tore.... Ka siis, kui nanobotid sinu eest objekte parandavad. Praktiliselt kõik lammutatav on parandatav, ning tihti ei ole parandamisest ka pääsu. Vaenlased sunnikud kipuvad treppe ja põrandaid tihti pilbasteks pommitama. Enne edasi ei saa, kuni vastased maha notid ja trepid-põrandad uuesti ära parandad.


Mõnes tasemes on võimalik kasutada ka lisatehnikat...



Vastaseid on mitut sorti, mõned kurjemad kui teised. Küll aga on otstarbekas mõned vaenlase objektid juba eos pihuks ja põrmuks tulistada, et hiljemalt suurte vaenlaste hordidega madistama ei peaks




Kaadrid ja kohad on päris põnevad ning mängurõõmu jätkub ka pikemaks ajaks. Puhtalt (ilma suremata) mängu läbi ei tee...


Relvi on väga mitmesuguseid. Padruneid võiks rohkem olla, kuid mängu veaks ma seda ei peaks. Osade relvadega tuleb lihtsalt padruneid lugeda ning pihta lasta.



Mängu idee on endiselt hea ning mängitavus samuti. FPS fännidele kohustuslik.

[9/10]

0 kommentaari: