laupäev, 17. detsember 2011

Fable 3

Fable on üks lõbusamaid RGP'sid, mida ma mänginud olen. Lionhead Game Studios arendatud ja Microsofti poolt promotud mänguke. 




Tegevus toimub Albioni kuningriigis, kus mängija ülesandeks on õiglase valitsejana troonile asuda. Miski pole nii lihtne, kui algselt võiks arvata. Revolutsioonist pole pääsu ning ka suur kurjus on valla pääsenud.

Mängu graafika on mõnusalt udune. Alguses pisut ehk võõrastav, kuid sellega harjub kiirelt. Graafika on sujuv, nagu ka frame rate.

Ühtlasti on mängus palju ilusaid vaated.

Üle kuningriigi leidub kirste, mis täidetud igasugu nänniga. Ausalt öeldes muutus see kirstu avamise animatsioon pikapeale tüütuks :\

Vastasete liike on paraku vähe. See, mis on, on jällegi väga kenasti animeerima pandud.

Iga suurema etapi läbimisel saad oma tegelaskuju arendada. Ka see idee ja toimimine on lahedalt ehitatud. Kiitus loojatele...

Väsimuse peletamiseks saab ka puhata pisut... Aga Unprotected Sex? Hmm indeed... ;)

Palju erinevaid queste, mida täita. Mõled jaburad, mõned lõbusamad. Aja nalja on ikkagi nabani!

And a little bit of magic. See on üks nendest asjadest, mis mulle mängus eriti meeldis. Väike maagiline effekt... Do you dare? Boom!

Ma üritasin olla kohusetundlik ja hea ja tore ja kõigile meele järgi olla. Paraku nõuab see omajagu raha, mida niisama loopida pole. Kõige hullem on asjaolu, et tulemas on suur kurjus ning raha on ainus asi, mis rahva päästaks... Karmid valikud!

Ühtlasi on majanduslik areng täies hoos, ning ka peategelane saab endale kinnisvara osta. See suurendab ka sissetulekuid, nii et selle poole tasub püüelda.

RPG poolest on tegu väga laheda mänguga. Mainiks ära ka Gnoomid, kes mingil põhjusel koduhoovist plehku pannud. Ka neid tuleb kuningriigis taga otsida. Minu lemmiktegelased. Kui üles leiate, siis kuulake, mis neil öelda on. Aga olgu siinkohal ka siis üks nende quote "You remind me of an old friend... He was a twit! Just like you!" ;)

RPG fännidele kohustuslik.

[8/10]

0 kommentaari: