reede, 16. detsember 2011

Mafia 2

Pean jällegi ausalt üles tunnistama, et ma pole suurem stooride fänn, mistõttu on minu hinnang pigem muudele aspektidele üles ehitatud. Esimene Mafia jäi mul sootuks mängimata, sest arvuti seda mingil põhjusel välja ei vedanud (graafika kaart oli piisav, kuid tõsine sakk oli graafikas sees).

Tegu on siis järjega mängule Mafia: The City of Lost Heaven. Mängu loojaks on 2K ning mootoriks on Illusion Engine.





Mängija kehastab peategelast Vitot, kes linnas (kombineeritud: New York City, Chicago, Los Angeles,  San Francisco, Detroit ja Boston) reputatsiooni loob.

Mängus on suur hulk tolleaegseid relvi, mis on vahelduseks tänapäevastele FPS'idele hea vaheldus. Mängu graafika on ilus ja sujuv. Vaated on võrratud, nagu ka muusikavalik :)


Mängust ei puudu ka veri. Blood and Gore. All for good fun!


Enda omanduses olevaid autosid saab ka pisut tuunida. Õnneks pole tuunimisvõimalustega liiale mindud. Nipet näpet seda ja teist, ja iludus ongi valmis. Ja ilusat on need autod tõepoolest!



Egas alati pole vaja kuule lendu lasta. Mõnikord tuleb teha sedasi, nagu vanakoolimehed...





Tasemes on kohati dünaamilised objektid, mis purunevad lahingute käigus. Teretulnud ja vinge asi, loob meeletult hea effekti jällegi!



Auto mootoreid oskas Vito ka ise parandada, kui see päris katki juba oli. Nice skill!



Sihtimine oli suhteliselt lihtne. Mõnel mängumootoril on asi ebanormalselt nõmedalt tehtud, kuid mitte sellel mängul...







Üle mängulevelite on ka selliseid iludusi peidetud. Kui üles leiad, võid pärast neid menüüst vaadata. Jällegi midagi lõbusat :)





Mäng on oma olemuselt kindlasti mängimist väärt. Minu maitsele on see mäng jällegi liiga lühike. Ühtlasi ei meeldinud mulle see, et mängu lõppedes visatakse mängija peamenüüsse tagasi. Miks? Sa tuunid endale mõned ägedad autod, teed mängu läbi ja ongi kõik? Mage...

GTA, Mafia ja Saints Row fännidele soovituslik. Ühtlasi, kui sulle meeldivad 50'ndat ja autodega ringi rallida, siis proovi ka ära ;)

[8/10]

0 kommentaari: