neljapäev, 21. aprill 2011

Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim

Ma olen alati olnud suur strateegia fänn. See on üks nendest mängudest, mis on päris hästi tasakaalu viidud. Pusimist on palju ning mäng endiselt lõpetamata.


1C poolt loodud mäng, mis erineb paljuski temalaadsetest. Tegu on reaalaja strateegiaga. Mis siis selles mängus erilist on? Nimelt see, et mängija majandatav vägede hulk on piiratud. Iga üksuste maja kohta (Sõdalased, Vibukütid, Preestrid jms) on piiratud arv üksuseid. Oluline roll on ka Kangelastel, kes siis mängu kaalukaussi kõigutavad. Mängija saab iga taseme lõpus valida ühe üksuse, kes siis reservi pannakse ja teatud hinna eest uues mängus liituda saab. Kui üksus lüüakse maha, võid endale sama tegelase nullist üles arendada... Või siis surnuaiast teatud hinna eest "välja osta". Ressurssidega tuleb ettevaalik olla, et need otsa ei saaks.


Et rünnata vaenlast, tuleb nende ehitistele peale panna "pearaha". Mida suurem summa on, seda rohkemad on nende tapmisest huvitatud. Sama on ka kaardil ringi uudistamisega. Niisama keegi mööda metsi ja mägesid ei uudista.


Suured kurjad poisid, kelle tapmine pole lihtne ülesanne. Karm!


Graafiline külg on kena, nagu sellistel mängudel ikka. Meenutab palju Warcraft 3'e.


Ah et siit need zombie'd tulevadki? Let's finish this!


Mäng on teistmoodi, mis on hea. Mäng on palju raskem kui enamus strateegiaid, mida ma mänginud olen. Samas on tal väga palju laiendusi, mis peaks mängurõõmu tagama pikkadeks pikkadeks nädalateks!

Eriti lahe on ka jutustaja (narrator), kes sulle aegajalt õpetsussõnu jagab!

Kui sulle meeldib Warcraft 3 või Age Of Mythology, proovi ka seda.

[9/10]

1 kommentaari:

Veratrix ütles ...

Strat pole mulle, selle postituse jätsin kohe lugemata :D