esmaspäev, 16. veebruar 2009

Far Cry 2

Kui olin selle mängu esmakordselt käima pannud, pidasin seda kellegi julmaks naljaks. Nagu oleks mingid progejad lasknud samanimelise mängu välja, kuid hoopis midagi teisest puust. Farcry oli ilusa graafikaga ja troopiline action, samas see on hoopis kuivemas kliimas. Mõne aja pärast selgus siiski tõsiasi, et tegu on õige asjaga.

Graafiline külg petab pisut ära, sest ei tundu nagu CRY ENGINE olevat. Pisiasjad on siiski läbimõeldud, mis teeb lahingu huvitavaks. Kasutatud relvad kiiluvad kinni, mis on lahe vaheldus. Uued relvad kiiluvad ka kinni, kuid hoopis harvem.


Kuigi mängus on snaiper, ei tekkinud sellist õiget hiilimise tunnet :(


Plahvatused panevad lehed lendama. Nice :)


Aeg tiksub, pimedas pole alati kõige targem lahingut pidada. Safehouse omandiõiguste vahetamine on imelihtne. Tapa ära kaagid, kes seda valvavad... Nice and simple. Seal saad silma looja lasta ning mängus kellaaaega vajadusel edasi liigutada :)


Autodel on raskevarustuseks suuremat sorti automaat. Leidsin ühe sõiduki, millel oli hoopis granaadiheitja. Sellega on lihtsam liigelda kaardil, sest väga palju on vaenlase baase. Jap, baasid tekivad tagasi ja vaenlased ka.



Mängus on ilusaid vaated, mis võtavad tihti sõnatuks :P


Tegelasel on GPS, mis kiirendab kaardil liikumist. Võimalik on ka bussiga sõita...



Koostööaldis vaenlased :)



Kui auto katki, putita natuke. Küllap saab veel asja! Oleks see pärieslus ka nii lihtne. Jäägu see mängija avastada, milliseid masinaid ja mootoreid siin mängus veel on... Hehe...


Soovitan julgelt, kui meeldib pisut kärtsu mürtsu ja kuule vihistada. Go Go Go!

1 kommentaari:

lew ütles ...

Meeldis, tegevust kauaks. Aga see pidev vuramine ühest kohast teise ja korduvad taplemised samades kontrollpunktides tüütasid.