reede, 15. mai 2009

Velvet Assassin

Mäng lasti turule 2009-nda aasta Aprillis. Mäng leiab aset WW2 ajal ning mängu peategelaseks on palgamõrtsukas Violette.

Mängu näol on tegemist pigem Splinter Cell'i klooniga, kuigi ühiseid jooni on ka Hitmanist. Kummalegi mängule ta paraku kandadele ei astu.

Graafika on aegajalt positiivsetes toonides.



Maskeerimise missioonid pole muidugi minu ala. Hiilida kuid mitte tappa. Mkm.


Osad laibad peidavad endas kasulikku kraami.


Vahest ei tule midagi hiilimisest välja. Siis tuleb relvad käiku lasta. Mängus pole palju padruneid, mistõttu tuleb enamus vaenlasi siiski vaikselt maha koksata :)


Splinter Cell-is võis vaenlane olla sinuga praktiliselt silm silma vastas, enne kui ta su pimedas nurgas tuvastas. Selles mängus on paraku lood kehvemad.


Vaenlase tapmist illustreerivad mitmed erinevad tapaviisid. Osad on päris humoorikad. Kes näha tahab, see proovib :)

Tapmise poolelt oskab Violette tappa ainult seljatagant. Pluss punkt Splinter Cell-ile!


Morfiin... Mmm.... Morfiiniga saad tappa vaenlase ilma selja taha ronimata. Hädaolukord? Kasuta morfiini. Njämm :)


Palju missioone on kinnistes ruumides. Ongi lõbusam, kes päikesepaistel ikka siis hiilida viitsib :)


On ju nunnu?


Enamasti saab vaenlasi salamisi vaid tappa. Harvad on juhused, kus saad splindi välja tõmmata granaadist. Aga lõbus on ikka vaadata :)


Tasemete läbimiseks on tihti mitmeid viise. Keerulisemad ja lihtsamad võimalused. Pisut tuleb uurida, kas saab ruumi pimedamaks teha. Mängus on kohti, mida laadisin oma 30x kindlasti.


Mängus on snaiper, mida vähemalt 2x vaja kasutada on. Zoomimisfaktor on muutumatu, mis teeb sellega jahtimise keeruliseks... Aga teretulnud ikka :)


Nagu Violette'i ei huvitaks, eks? Ja muidugi on ta seksikas! :)

Mängus on siiski mõned kalad. Graafika tegi lollusi paaril korral ning ükskord jäi ka vastane tapmata, sest mäng ei lubanud sellel juhtuda. Muidugi pööras vaenlane end ümber ja tappis hoopis minu. Oh well...

Mäng oli üllatavalt pikk. Ma juba mõnda aega mõtisklesin, millal see viimane missioon nüüd tuleb. Mängu tasemed on mitmekesised ja mängurõõmu jätkub tundideks.

[7/10]

1 kommentaari:

lew ütles ...

Puudusi on, kuid mulle meeldis. Vist kiitsin oma arvustuses rohkem. :)